Servicii Catering

Așa cum orice eveniment din viață necesită o planificare atentă în prealabil, Catering Arena vine în ajutor datorită echipei de profesionicii în arta culinară.
Catering Arena vă oferă:
–  consiliere în alegerea meniului potrivit tematicii de desfășurare a evenimentului;
– specialități culinare super delicioase, dar și băuturi;
–  peronal calificat pentru pregătirea preparatelor culinare, cât și personal calificat de servire.

Catering Arena Radauti

Pentru a cere o ofertă personalizată pentru orice tip de eveniment, vă rugăm să ne contactați.

Nunti, Botezuri

Cu toții avem parte la un anumit moment de un eveniment foarte important ce ne remarcă viața. De aceea, pentru ca totul să decurgă așa cum vă doriți, e nevoie de o echipă profesionistă care să încânte invitații speciali cu bucate alese, ceea ce vă oferim și noi.

Bufet Suedez

În cadrul unui bufet suedez, denumit și autoservire, invitații sunt cei care își aleg preparatele favorite dintr-o mare varietate. Acestea sunt aranjate într-o anumită ordine de la aperitive la desert, astfel încât la capătul mesei se găsesc farfuriile și toate tacâmurile pentru servirea mesei.

Coffee Break

Coffee break - o scurtă pauză practicată de angajații unei firme. La asemenea întâlniri se servesc produse de patiserie, sandwich-uri, cafea, ceai, apă sau chiar suc. Pentru un asemenea eveniment, Catering Arena oferă o gamă largă de servicii în funcție de preferințele fiecărui client.

Cocktail

Petrecerile Cocktail sunt evenimente elegante care au menirea de a valorifica relațiile între oamenii de afaceri sau chiar prieteni. Învitații acestui eveniment sunt serviți cu aperitive și diverse băuturi, iar echipa de profesioniști Arena Catering vă oferă tot ce aveți nevoie pentru o petrecere reușită.